OVER ONS

Actief en innovatief sedert 1996

Rovacon BVBA biedt uw onderneming de perfecte oplossing voor de integratie van uw ICT infrastructuur. Op het vlak van bedrijfsnetwerken, servers, communicatie,… begeleiden we u van A tot Z. 

Op basis van een grondige analyse van de behoeftes van uw bedrijf en activiteit, werken we een volledig concept uit. Op maat van uw budget begeleiden we u in de keuze van de juiste technologie en hardware. Ons team van specialisten verzorgt de installatie, configuratie en implementatie in uw bestaande omgeving. Na een grondige briefing van uw medewerkers en gebruikers, blijft onze supportafdeling ter beschikking om bijstand te bieden in geval van eventuele problemen. 

Rovacon BVBA levert ook indien gewenst managed services. We verzekeren u een hoge beschikbaarheid en monitoring van uw netwerk, applicaties en gegevens. We beheren en onderhouden uw infrastructuur en bieden u complete back-up en disaster recovery oplossingen. 

U hoeft zich geen zorgen te maken over ICT zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteit.. We leveren geen producten, we geven u een betrouwbare, volledige dienstverlening. We bieden u een oplossing ! 

CONTACT

Heeft u een vraag of had u graag meer informatie gewenst over een bepaald onderwerp?
Gebruik onderstaand contact formulier en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug!

Adres:

Wassenhovestraat 1
B-9620 Zottegem
Belgium

Tel. + 32 9 3950308
Fax. + 32 9 3519512

Mail Rovacon
Btw. BE 0818.243.401

Algemene voorwaarden: 
Download de algemene voorwaarden